Missie

Stichting Amare is opgericht in 2017 als Werkgroep Amare,
DE doelstelling was: “Het organiseren van Psalmzang avonden, en de opbrengst van de collecte is voor het goede doel”.

Na een aantal avonden, is dit uit gegroeid naar het moment waar we nu zijn. Van werkgroep naar Stichting.

Onze missie is nog steeds gebaseerd op de doelstelling die in 2017 was beoogd, ons inzetten voor de medemens. We hebben nu alleen wel wat zaken er aan toegevoegd om Stichting Amare gezond te kunnen houden.

CD verkoop
Door ons opgenomen Cd’s zijn van professionele kwaliteit, en verkopen wij, met de opbrengst van deze CD kunnen wij onze avonden op meer locaties in Nederland uitvoeren.
Sponsoring
Bij avonden, dat wij een full color liturgie uitdelen kunnen adverteerders een advertentie in het boekje plaatsen, hiermee kunnen we een groot deel van de onkosten van de avond dekken.
Giften
Giften zijn altijd welkom, en kunnen ons helpen op meer locaties en meer avonden te organiseren op jaarbasis.

Met een combinatie van deze drie inkomsten bronnen kunnen wij ons primaire doel beter naleven, geld verzamelen tijdens de collectes voor andere stichtingen die actief zijn in het helpen van onze medemens die leven in armoede, of in situaties waar wij het liefste niet in zouden willen leven, door de avonden een thema te geven, en daarop de liturgie en meditatie op te laten inspelen hopen wij dat u als bezoeker of als adverteerder geniet van een mooie avond in een mooie kerk in Nederland.